Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zostanie wam trochę bigosu, można wykorzystać jako farsz do roladek
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3569
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14934
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3569
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14934
Składniki
1. Mięso kroimy w plastry, rozbijamy i doprawiamy pieprzem oraz solą 2. Na każdym kawałku mięsa na środku układamy po łyżce bigosu
3. Zwijamy w roladki i panierujemy w roztrzepanym jajku oraz bułce tartej 4. Smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony
5. Roladki gotowe 6. Smacznego