Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie jest lepszy od bigosu z kapusty.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 135
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7347
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 167
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 192
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 135
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7347
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 167
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 92
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 192
Składniki
1. Szynkę kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. Doprawiamy solą.Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy do mięsa.Paprykę kroimy w paseczki, również dodajemy do mięsa.Tą samą czynność wykonujemy z szynką.Pieczarki kroimy i przekładamy do wszystkich składników.Doprawiamy pieprzem.
Podlewamy wodą i prużymy aż mięso będzie dobre. Dodajemy koncentrat. Doprawiamy jeszcze chili i słodką papryką.Mąkę mieszamy z odrobiną wody i hartujemy sos.Danie gotowe. Smacznego.