Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy bigos z młodej kapusty z przepisu mojej mamy.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 772
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 111
Składniki
Przygotowujemy produkty
Szatkujemy kapustę i wsadzamy do garnka z osoloną wodą. Gotujemy do miękkości i odlewamy wodę.
W tym czasie pokrojoną kiełbasę smażymy na patelni oraz rozpuszczamy kostki w ciepłej wodzie (w ok 1/3 szklanki wody).
Wszystko mieszamy razem. Dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Smacznego!