Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigos z młodej kapusty"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 23
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 123
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 97
Składniki
Fasolę namocz i ugotuj z listkiem laurowym. Kapustę poszatkuj, zalej wodą i gotuj z listkiem laurowym i zielem angielskim. Dodaj pokrojoną, podsmażoną kiełbasę i gotuj do miękkości. Wymieszaj z fasolą, dodaj koncentrat i duś chwilę razem. Przypraw majerankiem, solą oraz pieprzem.
Porcje 10 90 min Cena 1,20 zł Kalorie 360 kcalŹródło: Takie jest życie