Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 146
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 38
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 490
Polecam.
Odsłon: 146
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 38
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 490
Składniki
MIĘSKO KROIMY W KOSTKĘ PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWA DO MIĘS Z KNORRA, SŁODKĄ PAPRYKĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA MARGARYNIE, NASTĘPNIE PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY WODA I GOTUJEMY W TYM CZASIE CUKINIE KROIMY W DUŻE SŁUPKI I SMAŻYMY NA PATELNI AŻ ZACZNIE SIĘ ROZWARSTWIAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY CEBULE POKROJONĄ W PIÓRKA I JESZCZE KILKA MINUT PODSMAŻAMY PO CZYM DODAJEMY JE DO GARNKA W KTÓRYM MAMY MIĘSO
PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I WCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH MARCHEWKĘ
NA KONIEC DOPRAWIAMY PIEPRZEM I VEGETĄ WG UZNANIA