Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos to jedno z dań na które można znaleźć ogromne ilości przepisów. Każdy ma swój sprawdzony sposób i swoje ulubione dodatki które dodaje. W skrócie napisze jak na robię aromatyczny i sycący bigos, który napewno pojawi się u nas Sylwestra!
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 128
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 110
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 187
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 128
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 306
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 110
Składniki
Świeżą kapustę poszatkować. Kapustę kiszoną wypłukać w wodzie i pokroić. Na patelni rozgrzać olej i poddusić cebulę pokrojoną w piórka, następnie dodać mięso przyprawić papryką czerwoną i smażyć chwilę do zrumienienia. Do dużego garnka włożyć obie kapusty dodać mięso, wszystkie przyprawy oraz przecier pomidorowy. Gotować na bardzo małym ogniu do miękkości mięsa oraz kapusty. Na koniec zagęścić niewielką ilością mąki połączonej z zimna wodą. Doprawić do smaku.