Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zostały mi liście z gołąbków i chciałem je wykorzystać .
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 749
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1796
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 266
Składniki
Kapustę biła kroimy i wrzucamy do garnka . Gotujemy na małym ogniu z dodatkiem około 1 szklanki wody . Gdy kapusta już jest miękka dodajemy pokrojona kapustę kiszona . Kiedy kapusta jest miękka dodajemy żeberka ,skóry, przyprawy grzyby . Grzyby najlepiej pokroić w kostkę i kilka godzin wcześniej zamoczyć .
Wszystko razem gotujemy na małym ogniu gdy już wszystko jest miękkie dodajemy koncentrat pomidorowy i gotujemy na małym ogniu mieszając co jakiś czas żeby nam się nie przypaliło .
Im częściej odgrzewamy tym bigos jest lepszy . Smacznego