Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i sycący obiad na letnie dni. Bataty gotujemy do miękkości, następnie kroimy na plasterki. Rozgrzewamy patelnię wrzucamy 30 dek. pokrojonego w kosteczkę boczku. Gdy się zarumieni dodajemy pokrojone suszone pomidory oraz szpinak.Doprawiamy solą, pieprzem oraz suszonym czosnkiem. Całość chwilę dusimy. Na talerzu układamy na przemian batat- pomidor. Danię posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 63
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 109
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 65
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 127
Składniki
Gotujemy bataty do miękkości. Gdy ostygną kroimy na plasterki. Układamy je na talerzu na przemian z pokrojonymi pomidorami.
Rozgrzewamy patelnię i wrzucamy boczek. Gdy się zarumieni wrzucamy pokrojone suszone pomidory oraz szpinak. Doprawiamy solą, pieprzem oraz suszonym czosnkiem. Gotowe danie posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Smacznego .