Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Barszcz czerwony z fasolą"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 126
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 39
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 125
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 126
Składniki
Fasolę namoczyć na noc i ugotować w świeżej wodzie. Posolić pod koniec gotowania. Buraki obrać, zetrzeć na tarce jarzynowej. Warzywa obrać, pokroić.
Warzywa gotować z przyprawami 30 minut. Dodać koncentrat. Zakwasić sokiem z cytryny. Doprawić. Włożyć fasolę. Podawać.
ok. 65 minut
Barszcz z fasolą świetnie smakuje doprawiony świeżymi ziołami, np. oregano i zabielony kleksem śmietany.Źródło: Twoje Imperium