Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie w kilka chwil,smaczne i dietetyczne.Na pewno Wam posmakuje:) Zamiast śmietany dodajcie śmietankę,wtedy nie będą widoczne grudki:)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 238
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 257
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 238
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 358
Składniki
Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na łyżce masła. Dodać pokrojonego bakłażana,cukinię,brokuła,papryczkę i paprykę pokrojone w kosteczkę. Dać puszkę pomidorów i wszystko dusić pod przykryciem 15min. Pod koniec dodać odcedzoną i przemytą w przegotowanej wodzie czerwoną fasolkę. Doprawić do smaku solą,pieprzem i kuminem. Na końcu wlać śmietankę( ja dałam śmietanę 12%,dlatego są widoczne chrupki. Doprowadzić do wrzenia i chwilkę pogotować.
Smacznego życzę!