Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 43
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 369
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Bakłażana można pokroić w plastry, lekko posolić i strzepnąć powstały sok,a potem pokroić w kostkę. Na oliwię podsmaża się cebulę, bakłażana i mięso do zrumienienia.
Pod koniec dodaje się jeszcze posiekany czosnek i przyprawy i chwilę przesmaża. Na koniec dodaje się sos pomidorowy , dosala i trzyma się na ogniu 5- 10 minut do przejścia smaków. Podałam z ryżem.
Smacznego :)