Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jest bardzo aromatyczna i smakuje wyśmienicie pod warunkiem że koś lubi bakłażana.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 71
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 228
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 152
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 71
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 228
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 152
Składniki
Bakłażana i pomidora umyć i pokroić w kostkę. Czosnek oraz cebulę obrać i posiekać. Cebulę zeszklić z odrobiną wody. Do cebuli dodać bakłażana i przyrumienić go na mocnym ogniu, po chwili zmniejszyć ogień.
Do podsmażonego bakłażana dodać, pomidora, czosnek, bazylię oraz tymianek.
Wszystko dokładnie wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Całość dusić pod przykryciem około 30 minut. Smacznego !!!