Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bagietka z nadzieniem"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Papryki oczyść, razem z parówkami pokrój w kostkę. Razem podsmaż na oleju. Ostudź. Dodaj pokrojoną mozzarellę, przypraw solą, pieprzem, czosnkiem i przyprawą do pizzy.
Odetnij końce bagietki, wydrąż miąższ, napełnij farszem, owiń folią aluminiową. Piecz 15 min w 180°C. Gorącą rozwiń, pokrój na kromki.
<strong>Przepis przysłała Ewa Szymczak z Legnicy.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie