Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Bagietka z camembertem"
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 233
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 233
Składniki
Jajka, szynkę i camembert pokrój na nieduże kawałki. Ogórki pokrój w małą kostkę. wymieszaj z majonezem i szczypiorkiem, przypraw do smaku solą i pieprzem.
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół, wydrąż miąższ, nie naruszając skórki. Napełnij przygotowaną pastą, złóż, ciasno owiń folią spożywczą. Włóż na 1-2 godziny do lodówki. Zimną bagietkę pokrój ostrym nożem na grube plastry.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji 2, cena za porcję 3,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie