Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mniamusne, proste
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1758
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
ziemniaki obieramy, scieramy na tarce na papke, dodajemy make, jajka majeranek czaber. CVebule i drobno pokrojony boczek rumienimy na patelni i po ostygnieciu dodajemy do masy.
Pieczemy okolo poltorej godziny w temp 150 stopni
Na patelni wrzucamy troszke pokrojonej cebulki, dodajemy kurki, smazymy przez okolo 5 minut, dodajemy smietane , redukujemy , pietruszka sol pieprz i gotowe