Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki z cebulą i natką"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Cebulę i czosnek obierz i posiekaj. Drobniutko pokrój zieleninę oraz szynkę.
Mąkę wymieszaj z sodą, proszkiem do pieczenia, szczyptą soli, pieprzu. Wrzuć cebulę, czosnek, zieleninę, szynkę. W drugiej misce roztrzep jajka, dodaj oliwę, starty ser, mleko. Połącz przygotowane . Wyrób gładkie ciasto.
Napełnij nim foremki do muffinek (do 2/3 wysokości foremek). Piecz 20-25 min w temp. 180°C.
Porcje: 10. : 45 min. Cena: 0,90 zł. Kalorie: 193 kcal.
Przepis przysłała Karolina Piątek z RokitnicyŹródło: Bella Relaks