Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aromatyczna pasta pomidorowo-paprykowa"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5295
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 108
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5295
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 108
Składniki
Papryki umyj, ułóż na blasze.
Obok połóż obrane, pokrojone na duże kawałki cebule. Skrop olejem. Opiecz. Z papryk zdejmij skórę, usuń pesteczki. Włóż do misy z cebulą i obranym czosnkiem.
Zmiksuj z pokrojonymi pomidorami (możesz je wcześniej sparzyć i obrać).
Dołóż pokrojone lub starte ziemniaki, dodaj oliwę (do nadania konsystencji) oraz miód. Ponownie zmiksuj i dopraw do smaku.Źródło: Świat kobiety