Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ananas to soczysty, aromatyczny owoc, jego słodki smak zmieszany z pikantnym, daje nam smaczny sos.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10053
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 945
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 300
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 10053
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 945
Uwielbiasz jeść słodkie batoniki? Jeśli kochasz snickersy, wypróbuj naszą gen...
Odsłon: 300
Składniki
1. Rybę dzielimy na mniejsze kawałki, solimy.
2. Zanurzamy w roztrzepanym jajka.
3. Obtaczamy w mące pszennej.
4. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
5. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
6. Ananasy odlewamy z zalewy, kroimy w kostkę.
7. Dodajemy do cebuli.
8. Wlewamy ketchup, chwilę gotujemy.
9. Rybę układamy w naczyniu.
10. Polewamy sosem. 11. Rybę można podawać na ciepło jak również na zimno. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.