Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na pyszną potrawkę, jak ktoś nie lubi boczniaków można zastąpić pieczarkami.
Polecam.
Odsłon: 703
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36165
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 362
Polecam.
Odsłon: 703
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36165
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 211
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 362
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju i doprawiamy solą oraz przyprawą do kurczaka 2. Na drugiej patelni typu WOK prużymy obraną i drobno pokrojoną cebulę 3. Do cebuli dodajemy oczyszczone, umyte i pokrojone w paski boczniaki, doprawiamy solą oraz pieprzem 4. Ogórki kroimy w kostkę i łączymy z grzybami
5. Na koniec zagęszczamy potrawę fix- Em rozrobionym z wodą oraz śmietaną, chwilkę gotujemy
6. Danie gotowe 7. Smacznego