Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Aksamitny krem pomidorowy"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Soczewicę zalej wodą, odstaw na ok. 30 minut. Osącz, zalej świeżą wodą, posól, gotuj 15 min. Czosnek posiekaj, zeszklij na oliwie. Dodaj pomidory wraz z zalewą, duś aż zgęstnieją. Przypraw pieprzem i bazylią, dodaj osączoną soczewicę. Zmiksuj. Wlej bulion, dodaj natkę, podgrzewaj 5 minut.
Czas przygotowania: 35 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 1,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie