Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zielona tarta dla małych niejadków"
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 27
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 750
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 163
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 27
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 750
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 163
Składniki
Ciasto: jeśli robisz sama, połącz , wyrób, rozwałkuj. Rozłóż w natłuszczonej formie 24 cm. Włóż do lodówki i rób nadzienie.
Rozgrzej piekarnik do 200oC. Zblanszuj brokuły i obgotuj groszek (jeśli nie jest z puszki), skrop warzywa sokiem z cytryny. Ciasto wstaw do piekarnika i podpiecz.
Serek, kremówkę i parmezan wymieszaj, dopraw. Posmaruj podpieczone ciasto, rozłóż na nim warzywa, chwilę podpiecz razem.Źródło: Świat kobiety