Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne,o pięknym różanym smaku:)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 18
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 121
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 91
Składniki
Ciasto pokroić na paski o dł około 10cm,szer.7 cm. Powidła wymieszać z różą. Na ciasto kłaść łyżeczką wąski pasek powideł,założyć od dołu i zwinąć w roladkę. Kłaść na papierze do pieczenia Po wierzchu posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec w 200st.góra-dół do złotego koloru. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem. Smacznego!