Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zasmażana kapusta"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 67
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 52
Polecam.
Odsłon: 67
Składniki
<strong>Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej
Kapustę poszatkuj, marchewki zetrzyj, cebulę posiekaj. Zalej 3 litrami wody, dodaj przyprawy i kostkę warzywną. Gotuj 10 min. Odcedź, zostawiając trochę wody na dnie.
Boczek pokrój kostkę, podsmaż. Mąkę podsmaż z masłem. Dodaj z boczkiem i koperkiem do kapusty, wymieszaj. Gotuj 5 min, przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie