Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Herbatniki mielimy, rozpuszczamy masło dodajemy do herbatników wykładamy na spód tortownicy 26x26cm podgrzewamy puszkę masy krówkowej w garnku rozpuszczoną masę wylewamy do tortownicy, ubijamy śmietankę z mascarpone i przekładamy na górę ciasto wkładamy na 3 godziny do lodówki i gotowe.