Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne chrupiace wonton z pysznym egzotycznym kremem
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 41
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 39
Składniki
Olej rozgrzac w malym rondelku, smazyc platy ciasta ( pojedynczo) na zloty kolor. Po usmazeniu, odsaczyc na papierowym reczniku
Smietane wymieszac z cukrem, wanillia i smietan-fixem. Ubijac, a kiedy smietana zacznie gestniec dodac sokz limonki i mleczko kokosowe. Gotowym kremem przekladac wonton (po 3 na kazdy deser) posypac cukrem pudrem i udekorowac owocami
Wonton jest idealnym sposobem na szybki deser. Mleczko kokosowe mozna zastapic aromatem kokosowym lub wiorkami. Zamiast podanego w przepisie kremu, mozna uzyc inny krem lub ulubione lody.