Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poznaj przepis na bardzo proste i tanie ciasto, które przygotujesz z zaledwie trzech składników. To chyba najłatwiejszy deser na świecie!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Galaretki wiśniowe rozpuść w 1/2 litra wody.
Ubij śmietanę kremówkę z cukrem.
Gdy galaretki stężeją do konsystencji krochmalu, połącz je z ubitą śmietaną.
Masę przelej do małej tortownicy (bardzo szybko tężeje). Udekoruj świeżymi owocami, bitą śmietaną lub ewentualnie wylej warstwę pomarańczowej galaretki.