Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na najprostsze i najszybsze ciasto na świecie.
Tortownica 24 cm
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 60
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 60
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 58
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 83
Składniki
Galaretki rozpuścić w gorącej wodzie. Ostudzić. Biszkopty lekko nasączyć herbatą. Do mleka wsypać Śnieżki i ubić. Dodać zimną galaretkę i zmiksować. Dodać wiśnie i wymieszać. Piankę przełożyć do tortownicy. Włożyć do lodówki, aby stężała.