Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7897
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 390
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7897
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 174
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 390
Składniki
Jaja ubić z cukrem,starannie wymieszać z sodą i proszkiem.
Nadal mieszając cienkim strumykiem wlać olej.
Gładkie ciasto dokładnie wymieszacć z orzechami i posiekanymi jabłkami.
Przełożyć do natłuszczonej i posypanej bułka tarta formy.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 stopni i piec około 30 minut. 100g - 300kcal