Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 161
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2185
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20245
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 161
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 2185
Składniki
biszkopt upiec, przeciąć na pół.
Galaretki rozpuścić w dwóch szklankach wody. Tężejące wymieszać z serkami. Wylać na połowę biszkoptu, nakryć drugą połową, skleic.
Ja zostawiłam dwie łyżki masy i posmarowałam wierzch biszkoptu a na to wysypałam uprażone kokosy (na rozpuszczonym maśle z cukrem). Zostawić na noc do lodówki.