Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są idealne, kiedy nie mamy pomysłu na ciasto. Smakują wybornie.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Margarynę wraz z cukrem rozgrzać. Ostudzić, po czym dodawać po jednym jajku. Następnie rozmieszać kakao i mleko w proszku, po czym wsypać je do ostudzonej margaryny. Na samym końcu dodać resztę dodatków: ciastka, galaretkę w cukrze pokrojoną w kostkę, bakalie, posiekane orzechy włoskie. RADA: jeżeli dodatki będą ciężkie do wmieszania należy delikatnie podgrzać margarynę z kakao i wtedy je dodać.