Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10601
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10601
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 260
Składniki
Do twarogu dodajemy żółtka i wszystko miksujemy. Następnie dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, cukier, aromat, mleko i olej. Miksujemy składniki do połączenia. W drugiej misce ubijamy białka ze szczyptą soli. Biała mieszamy delikatnie z pozostałą masą. Ciasto wylewamy do dobrze rozgrzanej gofrownicy i smażymy na złoto.
Dodatki? Co nam do głowy przyjdzie...