Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny .Polecam
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Jajka z cukrem ubijać 1 min odstawić na 10 min ,znów ubijać około 5 min .
Do ubitych jajek wsypać małymi porcjami mąkę z proszkiem ... wymieszać wlać do formy .
Włożyć do nagrzanego piekarnika. piec w tem180 stopni około 50 min(do suchego patyczka).
Wystudzić przekroić na 3 części. Każdy krążek biszkoptu nasączyć i posmarować powidłami.
Śmietanę ubić pod koniec dodać cukier.
Smarować śmietaną krążki biszkopta, na śmietanę układać owoce.
Posmarować boki i górę , udekorować owocami wg własnego pomysłu.