Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 309
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 106
Polecam.
Odsłon: 309
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 106
Składniki
pierwszy krążek nasączyć, przełożyć ubitą śmietaną z cukrem i żelatyną( 5,6 łyżeczek żelatyny rozpuścić w pół szklanki gorącej wody), położyć drugi krążek, nasączyć i przełożyć dżemem, na to 3 krążek, nasączyć i znowu śmietana, zakryć 4 krążkiem, nasączyć i ozdobić bitą śmietaną, udekorować polewą czekoladową :) nasączenie musi być mocno kwaśne !!!