Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 153
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 10525
Składniki
jeżeli gotowe biszkopty są cienkie, to nie trzeba dzielić na pół. biszkopty jeżeli są suche, można namoczyć według uznania np. sokiem malinowym z woda. Blaty przełożyć cienko dżemem. śmietanę ubić na sztywno, dodać malinowe kremy w proszku i na koniec rozpuszczoną żelatynę. Kremem przełożyć blaty. Wierzch udekorować dekoracjami z masy cukrowej wg uznania. smacznego