Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe, pyszne i bardzo słodkie :))
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 108
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 59
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 466
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13589
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 108
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 59
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 466
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 13589
Składniki
KREM SEROWY: 600g cukru pudru zmiksować z 100g miękkiego masła i 250g serka twarogowego
Nagrzać piekarnik do 170 C
CIASTO MARCHEWKOWE: Brązowy cukier, jajka i olej zmiksować, dodać mąkę, sodę, proszek, cynamon, imbir, sól, olejek waniliowy, marchew i orzechy, wymieszać. przełożyć ciasto w równych ilościach do 3 wysmarowanych foremek o średnicy 20cm.
Piec około 20 -25 min
Wystudzić biszkopty i przekładać kremem.
Udekorować wedle uznania