Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Orzeżwiający tort arbuzowy
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1552
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 64
Składniki
Schładzamy arbuza, a następnie odcinamy górę i dół ostrym nożem, aby powstały dwie płaskie powierzchnie. Potem odcinamy skórę z boków, by środek arbuza zyskał kształt walca. Wyrównujemy ściany. To ułatwi nam później nakładanie kremu z bitej śmietany.
Śmietankę ubijamy z jedną łyżką cukru pudru
Tort obkładamy bitą śmietaną i ozdabiamy wedle uznania