Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
urodzinowy torcik mojego synka Adrianka,który skończył 7lat
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 159
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 20
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 159
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 314
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 20
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 118
Składniki
Galaretki rozpuścić w 2 szklankach wody,śmietanę ubić mikserem ze śnieżkami ,dodać ser biały a na końcu przestudzoną i lekko tężęjacą galaretkę wszystko razem zmiksować na gładką masę i wstawić do lodówki do stężenia.Biszkopt przekroić na pół przełożyć połową masy a drugą część dać na góę.Czekolady połamać na kawałeczki i dać odrobinkę wody(3 łyżki) i rozpuścić ją na małym ogniu cały czas mieszając aby sie nie przypaliła,gdy przestygnie zrobić na wierzchu tortu esy floresy i poukładać malinki.Życzę smacznego.