Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 73
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 79
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 214
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 73
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 79
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 214
Składniki
Galaretkę pomarańczową, agrestową i wiśniową rozpuścić w 300 ml wody każda. Odstawić do stężenia. Zastygnięte galaretki pokroić.
Galaretki ananasowe i żelatynę rozpuścić w 400 ml wody, ostudź
Ostudzoną galaretkę wymieszaj dokładnie z serkiem homogenizowanym. Dodaj kostki galaretki, wymieszaj, wlej do tortownicy, wyrównaj powierzchnię i pozostaw w lodówce na 2 godziny.