Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Tarta z masą twarogową i brzoskwiniami"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 37
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 69
Składniki
Spód: mąkę przesiej na stolnicę. Dodaj pozostałe , szybko je zagnieć. Ciasto zawiń w folię i włóż do lodówki na 30 minut.
Schłodzone ciasto cienko rozwałkuj. Formę wyłóż pergaminem. Wylep plackiem. Spód ponakłuwaj widelcem. Piecz ok. 20 minut w temperaturze 190°C.
Masa: wszystkie utrzyj na gładko. Rozsmaruj na podpieczonym spodzie. Brzoskwinie umyj, rozetnij, wyjmij pestki. Połówki brzoskwiń wciśnij w masę serową wypukłą stroną do góry.
Ciasto piecz jeszcze 35 minut. Ew. oprósz cukrem pudrem.
10 porcji, 45 minŹródło: Naj