Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła pyszna.Bardzo polecam.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 367
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
Herbatniki zblendować,dodać masło i utrzeć na gładką masę. Wyłożyć nią blaszkę do tarty. Twaróg utrzeć z cukrami i dać na herbatniki.Na wierzch ułożyć nektarynki pokrojone w półksiężyce. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 180st. około 40min.
Galaretkę rozp.w 300ml gorącej wody. Na wystudzoną tarte ,wylać dobrze tężejącą galaretkę.Ja kładłam łyżką. Dać do lodówki do zastygnięcia.
Smacznego życzę!