Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bardzo proste i szybkie a jak smakuje...
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 98
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
4 szklanki mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i masłem.Resztę mleka dokładnie zmiksowac z budyniem,mąką i żółtkami wlać do gotującego się mleka.Mieszając gotować aż zgęstnieje. Połowę herbatników ułożyc na blasze posmarowanej masłem,wylać gorący krem i nałożyć resztę herbatników.Odstawić do całkowitego wystygniecia.Posypac cukrem pudrem. Smacznego.