Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie i jest bardzo łatwy do wykonania.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 66
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 44
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 59
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 84
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić na puszystą masę razem z cukrem. Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sypkie razem połączyć, dodać do masy jajecznej i miksować na małych obrotach. Na końcu dodać, pokrojone jabłka i olej. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać przygotowane ciasto. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Upieczone ciasto wyjąć z formy, ostudzić i przed podaniem posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO.