Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sztabki w czekoladzie"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5403
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 92
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 50
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5403
Składniki
Do ciasta podstawowego dodaj: 3–4 łyżki posiekanych orzechów laskowych, łyżkę posiekanej skórki pomarańczowej i po kilka suszonych śliwek oraz moreli pokrojonych na kawałeczki. Uformuj wałeczki. Potnij je na kawałki. Posyp posiekanymi migdałami. Upiecz. Oblej polewą czekoladową.
Rada: bakalie namocz w rumie albo mocnej herbacie. Będą jeszcze lepsze!Źródło: Tina