Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 483
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1587
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 381
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy mikserem. Gotowe ciasto wykładamy na blachę około 22x33 cm. Pieczemy w temp. 180''C przez około 50 mi -ja piekę na oko jak pęknie to jest dobry i na patyk.
Placek jest bez jajek.Przepis, który podałam może stanowić ciasto samo w sobie, ale można je modyfikować.Ja często przekładam je kremem i polewam czekoladą, ale też doskonale smakuje z rodzynkami, orzechami kilku rodzajów,ostatnio piekłam z wmieszanymi pestkami dyni i słonecznika z białą polewą.Życzę wielu pomysłów, udanej zabawy i smacznego!!!