Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Szarlotka tatrzańska"
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 110
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 31
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 127
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 110
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 107
Składniki
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Jaworek z Mętkowa</strong>
ciasta zagnieć. 2/3 ciasta wyłóż blachę, oba ciasta schłodź. Jabłka pokrój na cienkie plasterki. Posyp cukrem pudrem i cynamo nem. Ciasto piecz 15 min w 160°C. Ułóż jabłka, zetrzyj pozostałe ciasto. Piecz 70-80 minut w 160°C.Źródło: Chwila dla Ciebie