Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szarlotka krucho-drożdzowa"
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 699
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 28
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 699
Składniki
Porcje 20 Przygot. 85 min Cena 0,95 zł Kalorie 246 kcal
Z agnieć ciasto, podziel na dwie części. Większą częścią wylep blachę. Nałóż zimne uprażone z kaszą jabłka i pokrojone ananasy. Posyp porzeczkami, pokryj ciastem. Piecz 50 min w 180°C.
<strong>Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi</strong>Źródło: Bella Relaks