Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna , pachnąca , chrupiąca szarlotki
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 238
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 238
Składniki
stopić masło i lekko ostudzić , mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia , cukrem waniliowym i zwykłym cukrem , dodać masło i żółtka zagnieść kruszonkę ,
blachę wyłożyć papierem do pieczenia i wylepić 2/3 kruszonki, jabłka obrać i pokroić , wymieszać z 2 łyżkami cukru , sokiem i skórką z cytryny , można dodać cynamon jabłka wyłożyć na ciasto i posypać resztą kruszonki piec 50 min w tem 180c