Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i bardzo smaczne:)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 512
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 512
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 264
Składniki
Wszystkie suche składniki wymieszać w misce. Tortownicę 22cm wysmarować masłem,wysypać połowę suchych składników i wyrównać wierzch. Ułożyć śliwki,wysypać drugą połowę suchych składników. Na wierzchu ułożyć cieńkie plasterki masła jeden obok drugiego. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec do złotego koloru wierzchu. Po wystudzeniu posypać cukrem pudrem,ale również można zajadać jeszcze ciepłe ciasto.
Smacznego życzę!