Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 87
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 206
Składniki
W rondelku rozpuścić miód,masło, cukier (nie może się zagotować).Do ostudzonej masy dodać mąkę,jajo,sodę rozpuszczoną w mleku,przyprawę do piernika.Wszystko razem zmiksować i odstawić na noc do lodówki.
Masa będzie bardzo kleista,należy ją przełożyć na stolnicę,podsypać mąką,ciasto rozwałkowywać,wycinać kształty.Układać na blachę piec ok.20 min 180st.Po upieczeniu lukrować ,dekorować.