Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
deser bez pieczenia,kolorowy i apetyczny
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 362
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Składniki
3 galaretki rozrobić wg przepisu na opakowaniu i wstawić przestudzone do lodówki do stężenia,ciastkami wyłożyć dno prostokątnej blaszki.Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości wody i pozostawić do ostygnięcia.Śmietanę ubić z cukrem i cukrem waniliowym.Ubitą śmietanę wymieszać delikatnie z przestudzoną żelatyną.
3 galaretki kroimy w kostkę i rozrzucamy na ciastka ,śmietanę wylewamy na galaretki w stawiamy do lodówki do stężenia.Kiedy śmietana stężeje na wierzch układamy owoce i zalewamy pozostałymi galaretkami.SMACZNEGO:)))